Familien Ryeholms hjemmeside

Forside Familien Dyr Ferie Mad Kontakt


Ferie

Italien2009 Italien2008 Asien2007


Italien 2009


Vi har i perioden 10/7-09 til 29/7-09 igen været på ferie i Italien.Den første uge tilbragte vi på campingpladsen Baia Verde, som ligger på sydvest siden af Gardasøen, ved den lille by Manerba del Garda. Her havde vi lejet et spritnyt super mobilehome. Det var en rigtig flot campingplads og vi havde en fantastisk uge der. Drengene fandt sammen med en masse andre unge, som de spillede fodbold med om aftenen, og som de om dagen hyggede sig med ved poolen. Josefine fik en meget god veninde Sara, som hun havde det rigtig godt med. De hang sammen fra start til slut. Super uge :-)


Den næste uge havde vi også lejet et mobilehome (dog ikke helt så nyt og pænt, som det vi havde den første uge) på en campingplads 5km fra byen Grado, som vi kørte til, når vi ville bade i Adriaterhavet. Camping Belvedere Pineta nåede ikke Baia Verde til sokkeholderne - hverken på kundeservice, badefaciliteter eller pladsens stand generelt, men vi havde en dejlig uge alligevel. Vi mødte et par andre familier fra Hedensted, så her var igen legekammerater til alle :-)


Til slut havde vi lejet os ind på et dejligt hotel i Bibione Pineda - en forstad til Bibione. Hotel Hiki ligger lige midt imellem strand og byliv. Drengene fik spillet i spillehallerne om aftenen og Josefine og mor fik shoppet lidt. Vi havde fuldpension, og vi smæskede os i dejlig italiensk mad i 3 dage. Skøøøønt :-)Her kommer billeder - når vi lige får tid til at lægge dem ind :-)